Monday, February 28, 2011

Teleks (28. februar - 6. mart)


Trojanski konj u Areni
Plesna trupa "Vatra Anadolije" gostuje u Beogradskoj areni 6. marta (20.00) sa predstavom "Troja". Više od osamdeset igrača, pevača i muzičara, trojanski konj visok osam metara, originalna muzika, kostimi, svetlosni efekti... čine "Troju" jednom od najspektakularnijih scenskih produkcija u svetu.
***
U Hali 4 Beogradskoj sajma, 6. marta biće održana 48. Međunarodna izložba pasa svih rasa - CACIB, u organizaciji Kinološkg saveza Republike Srbije.
***
Do 6. marta aktuelan je FEST 2011. Film koji je osvojio četiri Oskara (originalni scenario, režija, glavna muška uloga i najbolji film) "Kraljev govor" (The King's Speech) već je prikazan na 39. beogradskom filmskom festivalu.
***
Od 2. do 9. marta Delta City i "Vulkan" organizuju mini sajam knjiga - promocije, potpisivanja, akcije, iznenađenja za 8. mart i... popusti...
***
U Domu omladine Beograda, 4. marta (21.00), nastupiće Combichrist. Cena ulaznice: 1.800 din. u pretprodaji, a na dan koncerta 2.000 din.
***
Akcioni triler "Luda vožnja 3D" (Drive Angry) sa Nikolasom Kejdžom u glavnoj ulozi biće u bioskopima od 3. marta, isto kao i film "Agenti sudbine" (The Adjustment Bureau) sa Metom Dejmonom i Emili Blant.
***
Distributerska kuća Cinears pripremila je za bioskope početkom marta četiri filma: "Negde" (Somewhere) rediteljke Sofije Kopola, "Prelepo" (Beautiful) sa Havijerom Bardemom (oba filma od 3. marta), "Još jedna godina" (Another Year) sa Imeldom Stonton i Džimom Brodbentom i krimić "Amerikanac" (The American) u kome glavnu ulogu tumači Džordž Kluni (oba filma od 5. marta).
***
Prvi edukativni festival uličnog plesa Dancing City biće održan od 4. do 6. marta u Domu omladine Beograda.
***
Rad Tadije Janičić
U Galeriji "Remont", 1. marta u 19.00, biće otvorena izložba Tadije Janičić, slikarke iz Novog Sada. Radovi koji će biti predstavljeni na izložbi "Optimizmom u službi života 2" nastali su u protekle dve godine.
***
U okviru "Bigza na Povetarcu 2", 4. marta od 22.00, nastupiće Teški zulum, Danas svi znaju da igraju fudbal, M.A.X. i R-Point. Cena ulaznice: 200 dinara.
***
Neočekivana sila... nastupiće 4. marta u Gun Clubu, a dan kasnije na istom mestu Kišobran live! uz bend April O’Neil sa kanala 6.
***
Od 2. do 4. marta u hali "Bel Expo" biće aktuelan Sajam zapošljavanja "Top Job".
(ahn)

No comments:

Post a Comment