Tuesday, March 15, 2011

Cinears preporučuje...


Havijer Bardem u filmu "Prelepo"
FILM. – Distributerska kuća Cinears obezbedila je za beogradske bioskope nekoliko novih naslova. Od 7. aprila, posle premijere na Festu, biće distribuirani filmovi "Rabbit Hole" i "Prelepo" (Biutiful), reditelja Alehandra Gonzalesa Inarita. U priči o problematičnom čoveku koji se bori za očinstvo glavnu ulogu tumači Havijer Bardem, dobitnik nagrade za najbolju mušku ulogu u Kanu.

Pobednik Berlinskog filmskog festivala 2010. "Med" (Bal aka Honey) premijerno će biti prikazan u Dvorani KCB, 27. marta. Turska drama o šestogodišnjem Jusufu koji kreće u potragu za ocem, osvojila je mnogo nagrada na festivalima širom sveta.

U sredu, 16. marta (20.30), u Sava centru biće organizovana premijera filma "Ma, nije on takav" reditelja Miroslava Petkovića. Uloge tumače Dragan Bjelogrlić, Gordan Kičić, Zoran Cvijanović, Iskra Brajović, Branka Pujić i drugi.
Scena iz filma "Ma, nije on takav"
Glavni junak filma Boško je inteligentan, obrazovan, oprezan, šarmantan, romantičan, magično privlačan za žene. Ostavlja utisak čoveka u koga se možete pouzdati. Sa druge strane, on je i prevarant koji svoje manipulatorske metode najčešće primenjuje u gradskoj železnici, udvarajući se isključivo lepim i usamljenim ženama i kada one "zagrizu mamac" od njih izvlači novac.

Ukoliko želite da budete na premijeri filma "Ma, nije on takav" - pošaljite mail na ahnesa@gmail.com; dvoje najbržih dobiće po dve karte (subject: Cinears; text: Ime, prezime i br. mob. tel.). (ahn)

No comments:

Post a Comment