Sunday, March 20, 2011

Taramount predstavlja...


Scena iz filma "Bezgranično"
FILM. – Od 24. marta, na bioskopskim repertoarima, naći će se film "Bezgranično" (Limitless). U ovom trileru o siromašnom piscu iz Njujorka, koji dolazi u posed dizajnirane droge pomoću koje može da iskoristi potpuni kapacitet svog mozga, uloge tumače Robert de Niro, Bredli Kuper i drugi.

Kombinaciju igranog i animiranog filma reditelja Tima Hila čini "Hop", u bioskopima od 31. marta. Besposleni zabušant Fred slučajno će da povredi Uskršnjeg zeku, pa će morati da ga primi u kuću dok se ovaj ne oporavi. Dok se Fred bude borio s najgorim gostom na svetu, obojica će naučiti šta je potrebno da se konačno odraste.

Scena iz filma "Pol"
Distributerska kuća Taramount je obezbedila i film "Pol" (Paul), avanturističku komediju Grega Motole. Scenaristi jedne od najboljih zombi-komedija svih vremena "Shaun of the Dead", Sajmon Peg i Nik Frost, ponovo su se udružili, ovoga puta kao zaluđenici za NF koje će hodočašće dovesti u srce američkog NLO podneblja. Tamo će slučajno upoznati vanzemaljca koji će ih povesti na suludo proputovanje koje će zauvek promeniti njihov svet. Ovaj film prikazivaće se u bioskopima od 7. aprila. (Ah Neša)

No comments:

Post a Comment