Tuesday, June 28, 2011

Beogradska nedelja umetnostiMANIFESTACIJA. - Od 3. do 10. jula na nekoliko lokacija biće održana Beogradska nedelja umetnosti. Cilj organizatora nove manifestacije je da se mladima ponudi prilika da prikažu svoja dela i prošire znanje kroz raznovrsne radionice, ali i da glavni grad bude bogatiji umetničkim sadržajima.

Otvaranje Beogradske nedelje umetnosti biće održano na Trgu Republike, 3. jula od 20.00, uz koncert muzičke grupe MaraQYa. Pre toga, od 19.00 u Knez Mihailovoj će biti organizovan Plesni vremeplov, a posle (od 22.00) Red Bull tramvaj party.

Iz programa izdvajamo izložbu "Beogradicikliraj" na platou ispred Opštine Novi Beograd (4. jul, 19.00) i reviju mladih dizajnera "Young Walk" (5. jul, 20.00), koja će biti otvorena u Domu omladine Beograda. Bioskop na otvorenom (ugao Palmotićeve i Milutina Bojića) planiran je za 4. juli od 20.00, u saradnji sa UK "Parobrod".

Biće organizovano pet radionica: u Domu omladine "Guerilla filmmaking" Stevana Filipovića, "Modna fotografija" Miše Obradovića i "Muzička produkcija" Vladimira Rackovića, zatim "Park-ing" u garaži na Obilićevom vencu i "Igra svetlosti i senke" u "Studiju" (JDP). (Ah Neša)

No comments:

Post a Comment