Wednesday, June 1, 2011

Eva Braun - Playback


NOVI ALBUM. - Deset godina posle poslednjeg albuma "Everest", pop klasici naše scene, Eva Braun, vraćaju se na scenu sa dvostrukim albumom "Playback", sa devetnaest pesama i skoro osamdeset minuta muzike. Album je objavljen na Exit etiketi i dostupan je za besplatno preuzimanje na sajtu Exitmusic.tv, dok će poštovaoci benda CD moći da kupe u izdanju kuće "Odličan hrčak".

Po rečima Tome Grujića, "'Playback' je proizvod druge mladosti ovog dvadesetogodišnjeg sastava. Ako bukvalno shvatimo naslov i poigramo se njime, album na neki način predstavlja iznova odsvirano i kompilirano sve ono što je Evu Braun oduvek činilo tako dragocenom na ovdašnjoj sceni – besprekorne melodije, inteligentne aranžmane, perfektno sklopljene pesme i poneko zrnce ekscentričnosti i patetike u podjednakoj razmeri".

Pored originalne postave koju čine Milan Glavaški, Ljubomir Rajić, Goran Vasović i Petar Dolinka, postavu Eve Braun sada čine i Zvonko Stojkov na trećoj gitari i Goran Obradović iz benda Popcycle na bas gitari. (Ah Neša)

No comments:

Post a Comment