Wednesday, June 22, 2011

Greb Greb Letnji bioskop na Adi


FILM. - Prvi letnji bioskop na otvorenom, Greb Greb Letnji bioskop na Adi, počinje sa radom u nedelju, 26. juna. Distributerska kuća Tuck, u saradnji sa partnerima, obezbediće filmove svih žanrova, namenjene svim uzrastima. Filmovi, koje će publika imati priliku da gleda u prvom bioskopu na otvorenom, spadaju u kategoriju najboljih kinematografskih ostvarenja u proteklom periodu.

Bioskop je podeljen u dve zone, ukupnog kapaciteta 200 mesta. Prva zona namenjena je najmlađoj publici, koja će moći da uživa u filmovima sedeći u lazybagovima, dok su za stariju publiku, u drugoj zoni, obezbeđene udobne ležaljke.

Svakoga dana, sedam dana nedeljno, biće projekcije u terminima od 21.00 i 23.00. Cena bioskopske ulaznice će biti 250 dinara. U cilju pružanja maksimalnog užitka, tokom dana bioskop će postati zona zabave, gde posetioci mogu igrati stoni fudbal, Sony Play Station 3 ili koristiti internet.

Letnji bioskop na Adi počinje projekcijom najuspešnije komedije u ovoj godini "Mamurluk u Bangkoku" (Hangover 2) u 21.00. (Ah Neša)

No comments:

Post a Comment