Tuesday, July 5, 2011

Međunarodna nedelja studenata

FESTIVAL. - Međunarodna nedelja studenata (International Student Week in Belgrade – ISWiB), biće održana od 10. do 17. jula, uz podršku Kancelarije za mlade grada Beograda. Na tradicionalnoj manifestaciji učestvovaće više od dvesta studenata iz pedeset evropskih zemalja, koji će u jedanaest tematskih radionica sticati znanja iz oblasti medija, umetnosti, zaštite životne sredine i nuklearne energije.

Festival će biti svečano otvoren 11. jula u Skupštini grada, dok će se narednog dana održavati "Sajam država" na terenima Košarkaškog kluba "Partizan" na Beogradskoj tvrđavi, gde će učesnici predstaviti tradiciju zemalja iz kojih dolaze, uz koncert u organizaciji MTV-a.

Centralni događaj predstavljaće panel diskusija "Uloga savremenih i tradicionalnih medija u podizanju društvene svesti i odgovornosti mladih", dok će, 16. jula, festival zatvoriti "Defile zastava" kroz Knez Mihailovu i ceremonija prezentacije rezultata rada tematskih radionica. Organizaciju manifestacije, koja se ove godine održava pod sloganom "Comunication in action" podržali su Kancelarija za mlade grada Beograda i Turistička organizacija Beograda. (Ah Neša)

No comments:

Post a Comment